Fészekhinta kék-fekete – 100 cm-es

11.999 Ft

Cikkszám: 46583922688331 Kategória:

Leírás

Fészekhinta kék-fekete – 100 cm-es

A fészekhinta egy olyan játék kültéri játék, amely garantáltan elnyeri a gyerekek és szülők tetszését is. Ez a hinta különleges formájával és kényelmes ülőfelületével biztosítja a legnagyobb kényelmet és biztonságot a hintázás közben.
A fészekhinta könnyedén beilleszthető bármilyen kertbe vagy játszótérbe. A galvanizált acélcsőből készült tartórendszer és a tartós ülőfelület garantálja a biztonságot és a hosszú élettartamot a játékeszköz számára.

A hintázás számos előnnyel jár a gyerekek számára. Ezek közé tartozik például a motoros képességek fejlesztése, az egyensúlyérzék javítása, a koordináció fejlesztése és a stressz oldása. A fészekhinta rendkívül szórakoztató és kellemes tevékenység, amely biztosítja a jó hangulatot a kerti játék során.

Mérete: 100 cm
Kötél maximális hossza: 180 cm
Maximális terhelhetősége: 100 kg

A hintázás egy fantasztikus módja annak, hogy a gyerekek szabadidejüket egészséges és szórakoztató tevékenységgel töltsék el, melyet a szülők is figyelemmel kísérhetnek és részt vehetnek benne. A fészekhinta biztosítja az együtt töltött idő minőségét és lehetőséget teremt arra, hogy a család tagjai együtt élvezzék a szabadidőt.

5 éves kortól ajánljuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fészekhinta kék-fekete – 100 cm-es” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük